Tuesday 7 June 2011

Een post over t shirts kopen en goedkope kledij

Waar goedkope t-shirts kopen

Goedkope t-shirts kan je eigenlijk overal kopen. Soms vraag ik me af waarom mensen zoveel geld betalen voor merkkledij zoals Hilfiger, Lauren, Miss Sixty en zo kan ik de lijst nog wel wat langer maken. Misschien is de kwaliteit wel beter, maar dat geldt zeker niet voor alle merkkledij. Ik heb af en toe al dure merkt-shirts gekocht en ik moet zeggen, die gingen zeker niet altijd langer mee dan de gewone witte producten. Indien u op zoek bent naar winkels waar u goedkope t-shirts kunt kopen, dan kunt u zeker onderstaande lijst raadplegen. Ze hebben in al deze winkels t-shirts, meestal niet van een merk, maar wel steeds tegen bijzonder voordelige prijzen. Mijn mening: het hoeft niet altijd duur te zijn!
  1. Zeeman
  2. H&M
  3. Wibra
  4. Aanbiedingen in Aldi/Lidl
  5. WE
  6. Landgraaf
  7. E5 Mode
  8. C&A

Zelf je merkkledij bedrukken

Indien u het echt niet kan laten, wel hebt u dan al eens gedacht aan het zelf bedrukken van goedkope t-shirts? Op T Shirts Bedrukken vindt je alvast enkele inspirerende ideetjes. In de winkels zie je vaak witte t-shirts van Nike, Puma en andere sportmerken. Wel, waarom zou je niet zelf starten met je eigen namaakmerkkledij? Toch een fantastisch idee? Hoe gaat het in z'n werk? Wel, u koopt zelf een goedkope t-shirt. Vervolgens gaat u in de lokale computerzaak of supermarkt op zoek naar fotopapier voor t-shirts. Daar print u zelf uw logo op, bijvoorbeeld het logo van Nike. Vervolgens kunt u dat logo op uw t-shirt laten strijken. Het enig nadeel van deze methode is dat uw logo er na een paar keer wassen al begint af te slijten.

Een ander alternatief bestaat eruit om uw t-shirt te laten bedrukken bij een online drukker. Op T-shirts-bedrukken.org staat dat dit al kan vanaf 12 EUR. Ook dit heeft z'n nadeel: bij de meeste drukkers mag u geen afbeeldingen uploaden waar auteursrechten op staan, dit geldt helaas voor logo's van merken.


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.